Erol ÖZTÜRK (Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı)

Güncelleme Tarihi: 01/02/2018

Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı

1976 yılında Giresun- Doğankent’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ordu İlinde tamamladı. 1994 yılında Giresun Piraziz Sağlık Meslek Lisesinden, 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Sağlık Ekonomisi alanındaki Yüksek Lisansını tamamladı.

Memuriyet hayatına 1995 yılında Ankara Dr. Muhittin Ülker Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde Sağlık Memuru olarak başladı. Aynı hastanede gece nöbetçi idare memuru, kalite birim sorumlusu ve faturalandırma birim sorumlusu olarak çalıştı. 2004 yılında tayin olduğu Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 6 yıl Hastane Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Eylül 2009 Kasım 2012 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Finansal Analiz ve Değerlendirme Dairesinde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü.

663 Sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığının teşkilat yapısının değişmesini müteakiben; Kasım 2012- Ocak 2015 tarihleri arasında Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı, Ocak 2015- Temmuz 2017 tarihleri arasında Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü, Temmuz 2017- Aralık 2017 tarihleri arasında da İzmir İli Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı.

11 Aralık 2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı olarak göreve başlayan Erol ÖZTÜRK, evli ve bir çocuk babasıdır.